Holland’s Got Talent vriendelijk voor tweede keus

on 11 september 2010 | in Alle Berichten, Luizenissen | by

Holland’s Got Talent gezien en zwaar teleurgesteld. Bij de keuze tussen twee kandidaten moest Patricia Paay het beslissende oordeel vellen. Je voelde dat ze het talent van degene die ze naar huis stuurde eigenlijk hoger aansloeg, maar motiveerde haar keuze door te stellen dat die zo’n fantastische stem had dat ze er toch wel zou komen. Talent af door de zijdeur, tweede plaats door.
Ik kijk niet meer. Ik heb geen zin in een talentenshow waarin de besten de kans lopen er in de eerste ronde uit te vliegen omdat die zoveel talent hebben “dat ze er toch wel komen”. Je houdt in de finale ongetwijfeld goede kandidaten over, maar die zullen het toch een beetje moeten doen met de gedachte dat ze wellicht tweede keus zijn die nu een leuke kans krijgen.

Pin It

Comments are closed.

« »